Friss
Versenyek
Bemutatók
Dokumentumok
Egyesület
Archívum
Linkek
Médiapartnerünk
Íjász gyűjtőportál
Tárnokvölgy Grafikai Stúdió
Bemutató a piliscsabai sportágválasztón

2012. szeptember 15-én, a piliscsabai sportcsarnokban ifj. Knézy Jenővel beszélgetve tartottunk bemutatót. Két magyar bajnokunk (Örkényi Lili és Keveházi Zsombor) a lelkes lelátó előtt röptette a nyilakat. Ezt megelőzően a cserkész lovardában szakértő segítségünkkel lőhettek az érdeklődők.

Bemutató Solymáron, 2012. majális

Gyönyörű szép helyen, Solymáron, a Jegenyevölgyben tartottunk egy bemutatót, majd ezután több mint 100 embert megíjásztattunk. Képek kattintás után.

Bemutató Tinnyén, 2011. augusztus 20-án

A legkisebb számú résztvevőkkel, de a leggördülékenyebben zajló felkészülés és bemutató zajlott 2011. augusztus 20-án, Tinnyén. A Pilisi Medvék meghívására, a környékbeli hagyományőrző csapatok tartottak bemutatót.

Bemutató a Pilisi Medvék nyílt napján

Március 15-én, a Pilisi Medvék nyílt napján egy bemutatóval vettünk részt.

Friss: kisflimek a rendezvényről kattintás után.

Bemutató a Piliscsabai Harcművészeti Gálán

Bemutató a Piliscsabai Harcművészeti Gálán

A szervezők felkérésére (egy főt kértek) Zsombi a teli lelátó előtt jó hangulatú és ügyes bemutatót tartott 2010. május 15-én. Képek még kattintás után.
Az alábbi linken az Esztergom TV felvételei láthatók a gáláról. Zsombi a 9. percnél lő egyet.
Link.

Bemutató Pilisjászfalun, a gyereknapon
Egyesületünk jóhangulatú bemutatót tartott Pilisjászfalun, a gyereknapon. Kipróbáltunk egy új figurát is, a pajzs mögüli kibújást. A lövetésen aztán rengetegen próbálták ki őseink méltán híres fegyverét, kicsinyek és nagyok egyaránt.
Bemutató az első Degenfeld kupán

Csapatunk 2008. október 24-én, Tarcalon, a Degenfeld-birtokon nagyon jó hangulatú bemutatót tartott.


Pilisi Lovas Napok
Egyesületünk a Pilisi Lovas Napok keretében, 2008. június 14-én, szombaton délben, Piliscsabán, a Cserkészlovarda területén bemutatót tartott. A bemutató után rövid versenyt is rendeztünk. Képek itt .
Bemutató Leányváron
2008. május 24-én, a Leányvári Nagycsaládos (LENA) Egyesület szervezte családi egészség- és sportnap keretében tartottunk bemutatót 14 fő részvételével. Képek itt.
Bemutató a falunapon

A falunapon, 2007. szeptember 22-én, szombaton egy rövid kis bemutatóval és a helyi érdeklődőknek szánt kis versennyel vettünk részt.

A tűzoltó bemutató során az oltandó tüzet a Pilisi Királyi Íjászok ifjú tagja, Keveházi Zsombor gyújtotta meg egy lángoló nyílvessző kilövésével.

A bográcsos főzőversenyt pedig megnyertük!!!

Képek Lénárd Gábor fotós szemszögéből itt.

Elérhetőség ** Impresszum