Friss
Versenyek
Bemutatók
Dokumentumok
Egyesület
Archívum
Linkek
Médiapartnerünk
Íjász gyűjtőportál
Tárnokvölgy Grafikai Stúdió
Május 25.

Beszámoló a 2013-as évről


Programokban nagyon gazdag évet tudhatunk magunk mögött: több mint 100 edzés, 30 verseny (köztük két nemzetközi), és számtalan általunk szervezett esemény. Eredményeink is igen fényesek: két Európa-bajnoki cím, egy Európa-bajnokságon elért ezüstérem, három magyar bajnoki cím, diákolimpia aranyérem, futásíjász OB-n ezüst és számtalan kítűnő érem, helyezés és helytállás.

További részletek kattintás után.

Két új magyar bajnoki cím

Örömmel tudatjuk, hogy újabb két magyar bajnoki címmel gazdagodott egyesületünk tagjainak fényes eredménysora.

Háromszéki Petra és Szöllősi Máté, az idén először kvalifikációs pontszámhoz kötött versenyen teljesítette a kemény elvárást. Nem pusztán első helyezést értek el, hanem a magyar bajnoki címhez rendelt pontszámot is meglőtték. Gratulálunk nekik.

És még két új magyar bajnok cím

Két hétvége, két országos bajnokság, két külön szakág, két tehetséges lányka, két újabb magyar bajnoki cím.

További részletek kattintás után.

Háromszéki Petra IFAA terep EB ezüstérmes

Háromszéki Petra, az eddigi legnagyobb és legrangosabb hivatalos versenyén, a Sopronban megrendezett IFAA terep EB-n ezüstérmet szerzett. Az öt napos folyamatos küzdelem, a különböző pályák és a nagy távok (akár 28 méter) sem fogtak ki rajta. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben a kemény csatában végig kitartva, mind egyesületünk, mind településünk hírét öregbítette. Hajrá Petra, csak így tovább!

Képek itt.

Két új magyar bajnoki cím

A 2013-as magyar Pályaíjász OB-n négy versenyzőnk indult. Eredményességünk elég jónak mondható: négy induló, négy aranyérem, ebből kettő ráadásul magyar bajnoki cím is. Örkényi Lili így immáron háromszoros magyar bajnok. Szöllősi Máté többszörös magyar bajnok, de egyesületünk színeiben ez az első magyar bajnokí címe. Keveházi Zsombor és Végh Pál Péter aranyéremmel végzett. Zsombor a futásíjász OB-n is indult, ahol a magyar bajnoki címtől csak egy hajszál választotta el, de ezüstérmével így is legyőzte a világjátékokon ötödik helyezést elért Kakas Istvánt. További részletek kattintás után.

Őszi íjászfesztivál – beszámoló

Október 19-én, szombaton Pilisjászfalu focipályáján egy teljesen új, látványos rendezvény kelt életre: az őszi íjászfesztivál.